omgeving Eethuys Airborne

Omgeving

Eethuys Airborne ligt in een unieke omgeving aan de rand van Renkum. Het eethuis ligt centraal op de Zuid Veluwe en is goed bereikbaar met de auto, de motor, de fiets en te voet. Het eethuis is omgeven door mooie binnenwegen voor toertochten, fiets- en wandelroutes. U vindt in de directe omgeving van het restaurant bossen, beken, weilanden en heide. Uniek is het Renkums Beekdal waar het voor met name kinderen een grote speelomgeving is.

Wandelen

Op de zuidelijke Veluwezoom, vlakbij Eethuys Airborne, ligt landgoed De Keijenberg. Het biedt een weelde aan bossen die zich vanaf het huis De Keijenberg uitstrekken over de heuvels. De heuvels staan garant voor mooie vergezichten, er stromen drie beken: de Kortenburgse beek, Halve Radbeek en de Molenbeek. Samen vormen zij het Renkums beekdal.

Bron: natuurmonumenten

Fietsen

De omgeving van Eethuys Airborne biedt veel fietsmogelijkheden in sterk wisselende landschappen, zoals bos, heide weilanden en uiterwaarden, maar ook routes door dorpjes en steden als Wageningen en Arnhem. Er lopen meerdere Airborne-routes rondom en door Renkum.

Airborne route

Deze route brengt u langs herinneringen aan 'De Slag om Arnhem' in september 1944. U gaat vanaf de Schaapskooi in  Ede via de  Zuid Ginkel en Wolpheze naar Oosterbeek, waar u het Airborne Museum kunt bezichtigen. U fietst vervolgens via Renkum terug. U fietst over goede fietspaden door landelijk en bosachtig gebied. Het is er heuvelachtig. klik hier voor meer informatie

 

 

Openingstijden

maandag - zondag:

Dagelijks vanaf 11:00 uur

 

Lekker eten bij Eethuys Airborne

Battle Field Tour arrangement

Speciaal voor groepen bieden wij u een Battle Field Tour arrangement bij Eethuys Airborne. Onder begeleiding van een deskundige gids worden markante locaties uit de Slag om Arnhem bezocht. Deze Battle Field Tour kan worden uitgebreid met een ontvangst met koffie/thee en een georganiseerde lunch. Het programma kan worden afgestemd op uw specifieke wensen. 

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Eethuys Airborne

Telefoonweg 2

6871NJ Renkum

Tel: 0317-316077

Afhaalmenu van de week

MEENEEMMENU'S:         4 t/m 10 DECEMBER

 

Berehap meeneem menu

Complete maaltijd met friet, salade en saus   

    € 7,00

met gratis milkshake ! 

-----------------------------------

Gehaktbal meeneem menu

Complete maaltijd met friet, salade en saus 

    € 7,00

met gratis milkshake !

-----------------------------------

 MAANDAG MENU

Gezinszak friet + vijf snacks* naar keuze

    €9.95

*keuze uit: frikandel/kroket/kaassoufflé/bami- of nasischijf

Snackwagen huren

Speciaal voor evenementen en familiefeesten beschikt Eethuys Airborne over een bemande mobiele snackwagen. Deze is zowel te huur voor bedrijven als ook voor particulieren.

 

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden

 

joyetech e sigara SexShop realistik manken