Links

De directe omgeving van Eethuys Airborne biedt een grote variatie aan recreatie mogelijkheden. Hieronder hebben wij er een aantal voor u geselecteerd. Door op het logo te klikken komt u op de website.

 

Kasteel Doorwerth:het kasteel is jaarrond te bezoeken. Informatie over openingstijden, entreeprijzen, activiteiten, adres en route vindt u op de website.

 

 

 

Airborne Museum 'Hartenstein': het museum over de Slag om Arnhem dat de geschiedenis van deze slag op een unieke manier tastbaar maakt.

 

 

 

Museum Veluwezoom: het museum richt zich vooral op de schilders van de Oosterbeekse school en pictura veluvensis. Museum Veluwezoom is deelnemer in Euro-Art, de vereniging van kunstenaars kolonies in Europa.

 

 

 

Wandelen: wandelen met wetenswaardigheden is een samenwerking tussen diverse Landschapsbeheerders en gemeente Renkum en geeft informatie over verschillende mooie wandelroutes.

 

 

 

Fietsroutes: langs ons eethuys lopen meerdere fietsroutes. o.a. de Liberation Route (Arnhem)  van  32 km   en de Operation Market Garden Knooppuntenfietsroute van 58 km. Het dichtsbijzijnde fietsknooppunt is knooppunt 82 (200 m. van het Eethuys).

Openingstijden

maandag - zondag:

Dagelijks vanaf 11:00 uur

 

Lekker eten bij Eethuys Airborne

Battle Field Tour arrangement

Speciaal voor groepen bieden wij u een Battle Field Tour arrangement bij Eethuys Airborne. Onder begeleiding van een deskundige gids worden markante locaties uit de Slag om Arnhem bezocht. Deze Battle Field Tour kan worden uitgebreid met een ontvangst met koffie/thee en een georganiseerde lunch. Het programma kan worden afgestemd op uw specifieke wensen. 

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Eethuys Airborne

Telefoonweg 2

6871NJ Renkum

Tel: 0317-316077

Afhaalmenu van de week

MEENEEMMENU'S:         4 t/m 10 DECEMBER

 

Berehap meeneem menu

Complete maaltijd met friet, salade en saus   

    € 7,00

met gratis milkshake ! 

-----------------------------------

Gehaktbal meeneem menu

Complete maaltijd met friet, salade en saus 

    € 7,00

met gratis milkshake !

-----------------------------------

 MAANDAG MENU

Gezinszak friet + vijf snacks* naar keuze

    €9.95

*keuze uit: frikandel/kroket/kaassoufflé/bami- of nasischijf

Snackwagen huren

Speciaal voor evenementen en familiefeesten beschikt Eethuys Airborne over een bemande mobiele snackwagen. Deze is zowel te huur voor bedrijven als ook voor particulieren.

 

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden

 

joyetech e sigara SexShop realistik manken