eethuys arborne renkum

Eethuys Airborne

Eethuys Airborne is een pracht locatie gelegen aan de directe omgeving van het 'Renkums Beekdal'. De ideale plek om even op adem te komen na of tijdens uw wandeling, fietstocht of auto rit. Al tientallen jaren is Eethuys Airborne een begrip in deze mooie omgeving van de Veluwezoom. en het Veluws massief.

In 2010 is de er op de plek waar jaren lang de 'snackwagen Airborne' stond, een onder architectuur gebouwde Snackbar / Lunchroom verrezen, met een moderne uitstraling passende in de natuurlijke omgeving.

 De kaart

Naast frites en allerlei snacks serveren wij diverse ruim belegde luxe broodjes en uitgebreide plate menu's,  met onder andere warm stoofvlees, schnitzel, bami en shoarma. Maar ook voor een kop lekkere koffie of thee al dan niet met vers appelgebak bent u bij ons welkom. In de zomer maanden is het genieten op ons schaduwrijke terras. Natuurlijk serveren wij dan verrassende ijs-creaties en diverse smaken milkshakes. Even aankomen voor alleen een lekker softijsje is natuurlijk altijd mogelijk.

Groepen

Door de ligging van Eethuys Airborne zijn wij een begrip voor organisatoren van fietstochten, auto- en motortoertochten en wandelevenementen. Zowel als rustplaats, maar ook ideaal als stempelpost. Voor grote groepen plaatsen wij desgewenst evenementententen met tafels en zitbanken. Leg gerust uw wensen aan ons voor.

Openingstijden

maandag - zondag:

Dagelijks vanaf 11:00 uur

 

Lekker eten bij Eethuys Airborne

Battle Field Tour arrangement

Speciaal voor groepen bieden wij u een Battle Field Tour arrangement bij Eethuys Airborne. Onder begeleiding van een deskundige gids worden markante locaties uit de Slag om Arnhem bezocht. Deze Battle Field Tour kan worden uitgebreid met een ontvangst met koffie/thee en een georganiseerde lunch. Het programma kan worden afgestemd op uw specifieke wensen. 

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Eethuys Airborne

Telefoonweg 2

6871NJ Renkum

Tel: 0317-316077

Afhaalmenu van de week

MEENEEMMENU'S:         4 t/m 10 DECEMBER

 

Berehap meeneem menu

Complete maaltijd met friet, salade en saus   

    € 7,00

met gratis milkshake ! 

-----------------------------------

Gehaktbal meeneem menu

Complete maaltijd met friet, salade en saus 

    € 7,00

met gratis milkshake !

-----------------------------------

 MAANDAG MENU

Gezinszak friet + vijf snacks* naar keuze

    €9.95

*keuze uit: frikandel/kroket/kaassoufflé/bami- of nasischijf

Snackwagen huren

Speciaal voor evenementen en familiefeesten beschikt Eethuys Airborne over een bemande mobiele snackwagen. Deze is zowel te huur voor bedrijven als ook voor particulieren.

 

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden

 

joyetech e sigara SexShop realistik manken